Sari la conținut

Blogul Charms and Charms

Ghid de măsurare a inelului. Dimensiunea corectă a inelului este o necesitate esențială pentru momentele tale cele mai speciale.

Dimensiunea corectă a inelului este o necesitate esențială pentru momentele tale cele mai speciale.

*Inelul trebuie să fie suficient de strâns pentru a nu cădea totodata trebuie să fie destul de larg pentru a aluneca cu usurinta deasupra articulației degetului.
*Momentul zilei influenteaza masurarea precum si temperatura exterioara afectează dimensiunea degetelor, deoarece dimineața, mai ales când vremea este rece, degetele sunt mai subtiri, iar când vremea este prea caldă, degetele sunt mai groase.
*Seara este cel mai bun moment pentru a măsura dimensiunea degetului în timp ce mâinile sunt calde.
*Dacă ezitați între două dimensiuni, alegeti-o întotdeauna pe cea mai mare.
*Dacă articulația dvs. este mai mare decât baza degetului dvs., măsurați atât articulația, cât și baza degetului dvs. și selectați o dimensiune între cele două.
*Este întotdeauna bine să măsurați degetul de câteva ori în timpul zilei.
*Dacă inelul va fi o surpriză puteți "împrumuta în secret" inelul său preferat și puteți merge la un bijutier pentru a afla ce dimensiunea are.
*Vă rugăm să rețineți, de asemenea, că mâna dreaptă și mâna stângă sunt diferite, astfel încât dimensiunile degetelor sunt diferite.

Înțelegem că ar putea fi dificil să selectezi cu exactitate dimensiunea corectă a inelului online și mai ales, dacă acesta este destinat să fie dat ca un cadou surpriză, ar trebui să ghiciți dimensiunea inelului.

Dacă plănuiți o surpriză și nu sunteți sigur de mărimea inelului, recomandarea Charms and Charms este sa comandați întotdeauna dimensiunea medie a inelului și să îl trimiteți înapoi la noi pentru redimensionare. Dimensiunea medie a inelului variază între 46-57 pentru femei și 58-70 pentru bărbați.

 masurator inele charms and charms

Postarea anterioară
Postarea următoare

Multumesc pentru abonare!

Acest e-mail a fost înregistrat!

Cumpara aspectul

Alegeți Opțiuni

CHARMS & CHARMS

Fii la curent cu cele mai noi oferte și produse!
Editare opțiune
termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

1.General
Vizitarea si folosirea magazinului online www.charmsandcharms.com (SITE), inclusiv comandarea produselor, implica acceptarea Termenilor si Conditiilor prezentate in continuare. Ne rezervam dreptul de a modifica continutul acestui document fara nicio notificare prealabila. Magazinul Online www.charmsandcharms.com este destinat persoanelor fizice cu varsta incepand de la 18 ani si persoanelor juridice. Devenind membru al site-ului, persoana declara ca intruneste aceasta conditie.

Site-ul www.charmsandcharms.com este administrat de:
SC TIM FASHION CONSULTING SRL (VANZATOR) CIF: RO30177722 Sediul social: calea Victoriei nr 2, sector 1, Bucuresti Telefon: 0735.306.268 Email: info@charmsandcharms.com

2.Continut

Continutul integral al site-ului incluzand imaginile, textele, simbolurile, elementele de grafica web, scripturi, programele, elementele vizuale este proprietatea SC TIM FASHION CONSULTING SRL si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SC TIM FASHION CONSULTING SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Intreg continutul site-ului a fost elaborat cu atentie deosebita privind acuratetea datelor sI a informatiilor.

3.Produse si servicii

Produsele disponibile pe site-ul www.charmsandcharms.com sunt personalizate si realizate de catre site-ul cu pricina. Culorile si design-ul corespund imaginilor de pe site. www.charmsandcharms.com isi asuma responsabilitatea acestora. In cazul in care cumparatorul observa defecte asupra produselor, se poate adresa administratorului la adresa de e-mail: info@charmsandcharms.com sau numarul de telefon: 0735.306.268
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de www.charmsandcharms.com oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de la acest client. Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare-cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul www.charmsandcharms.com, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

4.Pretul
Toate preturile afisate pe site, pentru produse sau servicii, sunt exprimate in RON si includ TVA. Ele nu includ cheltuelile de expeditie, in afara cazului in care acest lucru este specificat in mod expres pe site. Pretul pentru livrare prin curier este specificat in dreptul fiecarei comenzi inregistrare pe site. Pretul tiparit pe factura va fi acelasi cu cel confirmat telefonic de reprezentantul vanzatorului.

5.Livrarea
Livrarea produselor se va face direct de catre vanzator, sau prin curier. In afara cazului in care este altfel specificat, cheltulelile aferentre expedierii produselor prin curier, vor fi suportate de catre cumparator. Cuantumul acestor cheltuieli va fi confirmat telefonic de catre reprezentantul vanzatorului.

6.Plata
Produsele comandate prin intermediul site-ului vor fi achitate fie in avans, prin transfer bancar catre contul vanzatorului, fie ramburs, la primirea coletului. In cazul platii in avans, dovada efectuarii transferului va fi transmisa prin email adresa info@charmsandcharms.com. Charms and Charms isi rezerva dreptul ca in unele cazuri sa acorde clientului numai posibilitatea platii in avans, tinand cont de factori precum valoarea comenzii, natura produselor si altele. Produsele comandate vor fi achitate integral, in caz contrar livrarea fiind refuzata.

7.Calitate, garantie si politica de retur
Toate produsele comercializate de vanzator indeplinesc prevederile legale nationale in vigoare cu privire la calitatea produsului. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 24 de ore de la primirea produsului.” De asemenea, in conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 24 de ore de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului. Clientul are obligatia de a notifica in scris vanzatorul privind intentia sa de a efecta returnarea produselor, in termen de maxim 24 de ore de la livrarea acestora. Produsele returnate trebuie sa fie in aceasi stare in care au fost livrate, in ambalajul original si impreuna cu documentele de care au fost insotite. Livrarea catre vanzator a produselor returnate se va efectua prin aceeasi metoda prin care s-a efectuat si livrarea lor initiala, cu asigurarea lor pe perioada transportului si pe costul exclusiv al cumparatorului. Vanzatorul va returna contravaloarea comenzii in termen de 30 de zile de la data returnarii, prin transfer bancar sau prin mandat postal. Cheluielile de returnare vor fi suportate de cumparator. Nu se vor inapoia cheltuielile de transport si cele de asigurare a marfii.

8.Forta majora si cazul fortuit
Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.
Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.
Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit. Daca in termen de 48 de ore de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 48 de ore de la data producerii evenimentului.

9.Litigii si dispozitii finale
Orice disputa ce ar putea aparea intre vanzator si cumparator, in legatura cu acest document, va fi mai intai rezolvata pe cale amiabila. Daca o astfel de rezolvare se va dovedi imposibila, solutionarea sa va reveni instantei judecatoresti din circumscriptia in care se afla sediul vanzatorului.

SOLICITARI
Daca te-ai abonat la Newsletter-ul nostru te poti dezabonaba folosind linkul de “Unsubscribe” din mailurile pe care le primesti de la noi sau ne poti scrie direct la: info@charmsandcharms.com
Daca ne-ai scris folosind vreunul dintre formularele noastre de contact, am pastrat Numele, Prenumele si Adresa ta de e-mail. Ne poti scrie si solicita sa iti stergem datele pe care le stocam la adresa: info@charmsandcharms.com

this is just a warning
Intra in cont
Cos de cumparaturi
0 Articole