Ingrijire Produse si Reparatii – ANPC

Aurul din care sunt fabricate bijuteriile noastre este de 14K sau de 18K, poate fi de culoare galben, alb sau roz.

Aurul se obtine printr-un aliaj de metale care ii confera o nuanta specifica.

Pentru a intensifica luciul bijuteriilor din aur alb, acestea sunt acoperite cu Rodiu, stratul de Rodiu se poate uza în 6-12 luni, iar bijuteriile isi pot pierde stralucirea.

Bijuteriile noastre sunt marcate în conformitate cu cadrul legal in vigoare. Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor - Directia pentru Metale Prețioase (https://anpc.ro)


Pastrati bijuteriile in cutia pe care ati primit-o la achizitionarea produselor sau in alte cutii speciale pentru bijuterii.

Evitati contactul cu substante chimice, deoarece acestea pot eroda metalul.

Aurul isi poate pierde stralucirea in timp daca intra frecvent in contact cu agenti precum parfum, apa sarata, creme pentru piele, fixativ, clor sau sulf.

In functie de gradul de utilizare, va recomandam ca bijuteriile sa fie examinate si curatate de catre un bijutier cel putin o data pe an.

Garantia oferita nu acopera daunele provocate bijuteriilor din cauza nerespectarii indicatiilor mentionate in certificat, accidente, neglijenta, utilizarea necorespunzatoare a acestuia sau alti factori care nu au legatura cu defectele de material sau de manopera.