Metode de Livrare

Livrare sigura si rapida a produselor comandate reprezinta o parte foarte importanta a experientei clientului Charms & Charms, de aceea, echipa noastra va procesa si onora cu promptitudine si profesionalism comenzile dumneavoastra.
Curierul va livra comanda dumneavoastra pentru produsele standard in maxim 48 de ore de la confirmarea acesteia. Pentru produsele personalizate, timpul livrarii poate ajunge si la 5 - 7 zile lucratoare. De asemenea, in cazul unui volum ridicat de comenzi, livrarea produselor dumneavoastra poate intarzia cu 24 - 48 de ore.
Comenzile plasate in zilele de Sambata si Duminica, vor fi livrate catre curier in cursul zilei de luni.
In vederea expedierii, produsele vor fi ambalate in mod corespunzator pentru a nu suferi deteriorari pe perioada transportului.
Livrarile se executa prin intermediul serviciilor de curierat Fan Courier, costul aferent acestui serviciu fiind de 25 RON la orice comanda sub 1000 ron.
Pentru comenzile mai mari sau egale cu 1000 ron, livrarea se va face in mod gratuit. Nu va fi perceput niciun cost suplimentar din partea dumneavoastra.
Returul pentru toate articolele presupune ca produsele in speta sa fie noi, nepurtate si cu toate etichetele originale atasate. Termenul maxim pentru efectuarea acestei actiuni este de maxim 14 de zile de la data emiterii facturii. In cazul unui retur, costul transportului este suportat de catre client.
Nota: 
*pentru produsele expediate in afara ariei de acoperire a firmei de curierat, pot aparea costuri de transport suplimentare. Despre aceste costuri veti fi anuntati in prealabil telefonic.
pentru orice produs returnat, clientul suporta costul transportului, anume 25 lei si comisionul bancar.
Livrare Standard Gratuită prin Fan Courier la orice comanda de minim 1000.00 Lei
Livrare Standard prin Fan Courier la doar 25.00 lei pentru orice comanda cu valoarea produselor sub 1000.00 Lei